otrdiena, 2011. gada 8. februāris

Ikdiena num4 (īsi)

Tad nu tā. Pa šīm dienām esmu bijusi bezgala dusmīga,priecīga,saniknota,apātiska,jautra,sarkastiska,mīļa un riebīga. Visas iespējamās emocijas.Gribu vasaru.Man sniegs patīk decembrī,pārējā laikā tas var snigt kaut kur pie polārā loka,kur vienas nakts sakars ilgst pusgadu. Bet tā visādi dzīve kā kamīns mājīgs. Tā kā man nav kamīna, dzīve nemaz tik mājīga nav.
Parunāsim par dažām no lietām ar kurām man nākas saskarties savā ikdienā.
Pirmā lieta - sab.tr. Vīrieši - vai jūs patiešām nemākat sēdēt ar kājām kopā ,nevis tā,ka izplešat kā uz ginekoloģiskā krēsla? Es maksāju to pašu summu,ko jūs, bet saņemu pusi no krēsla!JO, viens homosapiens, ugačaka ugačaka, ir iedomājies,ka ir ārprātīgi liels un masīvs, un varens,un muskuļots. otrā lieta,nu ja tu ēd ķiplokus(gripas laiks utt, visu saprotu) vai tad patiešām nevar turēt muti ciet?Logu var notīrīt ar cimdu, jakas piedurkni, vai jebko citu, nevis pūst dvašu,un brīnīties āreče, visi kāpj ārā. Var izplesties vēl pa divām vietām. Vasarai ieteikums (ir ticība,ka sniegs nokusīs pirms pasaules gala) lietojiet kādu "oldspaisreksonas"'odieri!Un ja gribi celt savas roķeles un turēties pie stangas, padomā par mazļautiņiem! Lūdzu!nu ir vājprātā nelabi skatīties uz sviedru lāsītēm padušu spalvu jūklī.
Tālāk - pensionāri.Stāv pieturā knapi turas kājās, ik pa laikam smagi nopūšas un paskatās apkārt ar tik bezcerīgu skatienu,ka prātā jāparliek visi neatliekamās palīdzības tālruņi. Bet notiek brīnums!Tuvojas transports. Acis atveras, mute arī, somas (kas ir vismaz 3gab) tiek paķertas ciešāk, un ..... aiziet uzbrukumā! Pasargā Dievs,ja neiekāps pirmais.Talāk, salonā tikts ir. Ja nu gadījumā kāds nav pielecis kājās un nedod vietu uzreiz, atkal tiek ieņemts vārgā cilvēka veidols.(gandrīz kā Emulatori) Un skaļi vaidēts, vai die...ku grūti.. vai die,paliek slikti.(pirms sākat sašust ,ka nejūtu līdz pensionāriem, varu teikt, cilvēki ir dažādi, un vienmēr ir izņēmumi utt)Tiek meklēts potenciālais upuris,pieiets tuvu tuvu klāt un skatīts acu virzienā un pūst, ja tas nelīdz, tad tiek ņemtas talkā paunas un somas,kuras grūsta turpu šurpu, uz liek uz kājām, vai tuvu tam. Baigās parasti cilvēki padodas .Ja nav neviena tāda ,kas iedod vietu, tiek bārti skolnieciņi. Un pie labākās gribas nevarēju atturēties,neaizstāvot mazu skolas bērnu,kuram soma ir 6kg ,visa diena pavadīta zoloģiskā dārzā(skolā) un tagad vēl jāizcieš,ka viņam jādod vieta,lai gan autobusa beigās ir brīvas vismaz 6 vietas!Johaidī. Labi,ka skolā mācījos krievu val, varēju dot pretī.Ko lai saka,pārējiem vismaz bija interesants brauciens.
Vēl biju korī, vēl biju uz laukiem, vēl biju uz darba pārrunām. Par iespējamo darbu man ir vairāk jāpadomā, tāpēc teikšu  - visu gaišu! Drīz uzskricelēšu vairāk.
Servus

1 komentārs:

  1. Oo jā, atceros, kā man vienreiz, skolas laikā. Viena sieviete aizstāvēja pret babuļa uzbrukumu par sēdvietas nedošanu! Sajutos toreiz varen lepna. Še tev babuli, 1:0 manā labā!!! :D

    AtbildētDzēst